VERZENDEN & RETOUR

Wanneer kunt u uw pakket verwachten ?

 

Maandag tot en met Vrijdag voor 23:59 Heeft u het de volgende dag in huis ! 

‘S ochtends voor 10:00 Heeft u de zelfde dag nog in huis!

Ook maken wij gebruik van de zaterdag levering als u vrijdag heeft besteld voor 23:00 en zaterdag ‘s ochtends voor 10:00

Besteld u zondag voor 23:59 of maandag ochtend voor 10:00 ontvangt u uw pakket nog de zelfde dag! 

 

We maken gebruik van RedJePakketje. De zendingen worden de zelfde dag geleverd tussen 17:00 / 21:00. Indien u wilt leveren op uw kantoor is dit niet mogelijk hogeinzetroulette, met deze dienst. Wij willen u vragen dit te melden dat het om een “kantoor” levering gaat zodat wij het nog wel de volgende dag bij u kunnen leveren tijdens kantoor uren.

U kunt dit in de omschrijving bij uw bestelling melden 

 

Heeft u een wens voor latere levering ? laat dit aan ons weten in de beschrijven van uw bestelling.

 

Prijzen Forallbeauty.nl

Waarom zulke goede prijzen ?

Forallbeauty is constant op zoek naar de beste leveranciers en de beste merken om onze klanten de beste service, om de  beste prijzen op het internet aan te bieden. Waarom te veel betalen voor het zelfde product wat in de winkel 25% duurder is.

Onze merken en producten zijn 100% van orgineel komaf en aantoonbaar, en volgens de Europese normen.

Producten met een houdbaarheid’s datum zijn minimaal 24 maanden tot 52 maanden houdbaar voor de klant.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen casinopunt circa 5.5 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Pagina: Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 worden gedaan, heeft u morgen nog in huis. Plaatst u uw bestelling voor 10:00 sochtends dan ontvangt u het pakket nog de zelfde dag! Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,00 voor bestellingen onder de € 30,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.