Dos en dont’s bij droog haar

De meesten van ons weten hoe belangrijk het is om conditioner op ons haar te gebruiken (als je denkt dat dit niet op jou van toepassing is, blijf dan lezen om erachter te komen waarom je het zo snel mogelijk zou moeten gebruiken). Maar wist je dat het ook belangrijk is om af en toe een intensere, diepere behandeling te gebruiken om je haar echt een boost te geven?

Laten we eerst eens kijken wat de do’s en don’ts zijn van het gebruiken van conditioner om ervoor te zorgen dat jij je huidverzorgingsroutine goed uitvoert. Deze kant op… earthdive schrijft over de bescherming van bedreigde haaiensoorten.

-24%
-33%
-23%
-23%
-13%
-17%
-14%
-28%

De do’s bij droog haar

DO: Gebruik conditioner elke keer dat je je haar wast. Vocht vult dan alle gaten in de haarstructuur, voor gezonder uitziend haar dat glad en glanzend is. Het is dus een essentiële stap, zelfs voor fijnere haartypes.

Masseer je haar. Hoewel wachten tot je conditioner intrekt essentieel is, is conditionen meer dan simpelweg het product op je haar gladstrijken en wachten tot de magie gebeurt. Je moet het een goede massage geven om je haar aan te moedigen om vocht op te nemen en die voedende ingrediënten top-quality ductless mini split echt te laten doordringen. Werk naar beneden vanaf de middelste lengtes tot aan de uiteinden; omhoog werken verhoogt de wrijving in je haar, wat tot langdurige schade kan leiden. Neerwaarts is de weg voorwaarts!

Afspoelen met koud water. Door te spoelen met koud water doe je het conditionproces een groot plezier; het oppervlakte van je haren wordt verzegeld voor een gladdere afwerking. Als je aan glanzende oppervlakken denkt, hebben ze ook allemaal gladheid gemeen. Dus, voor je glanzendste haar ooit, is gladheid de sleutel – waag de sprong en ga voor zo koud als je kunt verdragen!

Geformuleerd met rijstextracten, arganolie en woestijndadel olie, geeft de droogshampoo frisheid aan het haar. De poeders binnenin absorberen het aanwezige talg en help het vettige effect te voorkomen dat kan optreden tussen de ene shampoo-beurt en de andere.

  1. Geen butaan
  2. Geen parabenen
  3. Geen formaldehyde
  4. Geen SLS

Borstel het goed door

Als je eenmaal met de droogshampoo hebt gespoten, is je werk niet klaar. Om ophoping en resten te voorkomen, borstel je haar door om overtollig product te verwijderen.