OLAPLEX

Af en toe wordt er een beautymerk gelanceerd dat zo goed is dat vrijwel iedereen die je kent of volgt op Instagram het gebruikt, het promoot, en je verleidt om alles in het assortiment toe te voegen aan je winkelmandje. Insomniafm schrijft over het festival.

Een voorbeeld hiervan is het haarverzorgingslabel Olaplex, dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop gekleurd en door hitte beschadigd haar wordt behandeld, en dat een lange lijst van beroemdheden als fans telt, waaronder Kim Kardashian, Margot Robbie en Chrissy Teigen.

Olaplex heeft prijzen gewonnen over de hele wereld en is beroemd om zijn reeks producten die een gepatenteerde technologie gebruiken om haarbeschadiging tegen te gaan, gebroken punten op te sporen, deze te repareren en om je lokken sterker en gezonder te laten voelen.

Hoewel het merk olaplex in totaal maar acht producten heeft, waarvan er twee alleen in-salonbehandelingen zijn, is er één in het bijzonder die door shoppers wordt bestempeld als een ‘wonderbehandeling’. Enthousiast over hoe het hun haar er glanzend en vol laat uitzien.

De behandeling

Ook wel de Olaplex nr. 3 haar-perfecter genoemd, herstelt de beschadigde bindingen in je lokken en, hoewel het voorheen alleen beschikbaar was in salons, is het nu ontworpen voor thuisgebruik, zodat je je favoriete haarkleur en stijl tussen afspraken door kan behouden.

Van dofheid tot droogheid en gespleten haarpunten, het kan een eindeloze strijd zijn om goed voor je lokken te zorgen, maar deze behandeling kan het antwoord zijn op al je problemen.

Olaplex nr. 3

is ontworpen om je haar te versterken en te herstellen en is een thuisbehandeling die eenmaal per week vóór shampoo en conditioner moet worden gebruikt. Het merk is geschikt voor alle haartypes en zegt dat het een gepatenteerd actief get all the facts ingrediënt heeft dat werkt om droge, beschadigde lokken te revitaliseren en regenereren die zijn gebroken als gevolg van chemische, thermische of mechanische belasting.

Olaplex nr. 3 Ideaal voor gebruik tussen salonbehandelingen door, er wordt gezegd dat het het aangetaste haar in zijn oude glorie herstelt, waardoor het er gezond uitziet en sterk aanvoelt.

Hoe te gebruiken

Breng een ruime hoeveelheid olaplex aan op handdoek droog haar en kam het door voordat je het minimaal 10 minuten of zelfs een nacht laat intrekken. Spoel het product uit en gebruik daarna shampoo en conditioner, style het vervolgens zoals je wilt en zie het resultaat voor jezelf.