De kans is groot dat als je ooit je haar hebt geverfd of gepermanent (oftewel je lokken aan grote schade hebt blootgesteld), je van Olaplex behandelingen hebt gehoord. En als je dat nog niet hebt gedaan, zijn we hier om het nieuws te verspreiden. Currency Partners publiceerde ook wat nieuws. Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die hun wonderbaarlijke claims waarmaken. Het is het product waaraan Kylie Jenner haar vermogen aan heeft toegeschreven om in één keer van zwart naar platinumblond te gaan. Hierdoor kon Julianne Hough haar natuurlijke haartextuur letterlijk transformeren van steil naar golvend.

Voor het beste resultaat gebruik je olaplexolaplex-complete-hair-repair-set-no-3-t-m-no7

De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex behandelingen, omdat het als niets anders het haar van binnenuit versterkt. Hierdoor kunnen onmogelijke transformaties plaatsvinden zonder het haar onherstelbaar te beschadigen.

Olaplex is een proces van drie stappen dat tot doel heeft haarbeschadiging te herstellen en te voorkomen. Het werkt op moleculair niveau door de verbroken bindingen van het haar te herstellen die het gevolg kunnen zijn van agressieve chemische behandelingen zoals bleken en kleuren https://downloadhit.net/.

Hoe werkt olaplex?

We hebben al de vraag beantwoord of Olaplex behandelingen werken of niet: het werkt. Maar hoe werkt Olaplex precies? Om de wetenschap te achterhalen, kwamen we in contact met drie experts die het het beste kennen: een topkleurspecialist, een hair extensions- artiest en een oprichter van het merk. Blijf lezen om te zien hoe Olaplex echt werkt!

De eerste twee stappen vinden plaats in de salon, terwijl de derde stap daarna thuis wordt gebruikt om de haarkwaliteit te versterken en langer zo te behouden.

Wat maakt olaplex geliefd?

Wat het Olaplex-systeem zo universeel geliefd maakt, is dat het werkt op alle haartypes en texturen. Zoals Martine Robertson, opleidingsdirecteur bij Olaplex het stelt: “Olaplex is voor iedereen, letterlijk iedereen. Al het haar ondergaat stress wat kan leiden tot breuk. Stel je voor dat Olaplex behandelingen een soort fitness routine is voor je haar – hoe meer je het gebruikt, hoe sterker, gezonder en glanzender het zal zijn. “Natuurlijk, gekleurd, fijn, vol – zelfs extensions – alle haartypes hebben baat bij de behandeling.

Anders dan alle andere haar herstellende producten, wint Olaplex goud met zijn formule. Het hoofdingrediënt is bis-aminopropyldiglycoldimaleaat (een mondvol, we weten het). Het is een gepatenteerd ingrediënt dat actief verbroken bindingen herstelt. Als je op mij lijkt, denk je meteen aan de honderden gespleten haarpunten waarmee je te maken hebt, maar Robertson legt uit dat het zoveel meer aanpakt. “Een Olaplex behandeling repareert elke haarstreng als geheel (van de basis tot de punten) “, zegt ze. Het is het vinden van verbindingen die op welke manier dan ook zijn afgebroken (haarkleur, chemische stijltangen, föhns, enz.) En ze zowel ionisch als covalent opnieuw verbinden FLUXX LAB.

Dit betekent dat gebroken of zwakke bindingen, waar dan ook in je haar, het doelwit zijn

Veel van het geroezemoes rond Olaplex behandelingen komt voort uit zijn ongelooflijke vermogen om schade door haarkleur af te weren. Celebrity-colorist Matt Rez beschouwt het als een must voor haarverlichting. “Blondines en degenen die de lichtste lokken willen, moeten Olaplex gebruiken”, zegt hij. “Ik gebruik Olaplex de hele tijd in de salon. We mengen deel 1 in onze kleurformules en we doen deel 2 post-colour om het haar van mijn klanten tijdens verschillende processen super stevig en sterk te houden.”

For All Beauty is de shop om nu je Olaplex te bestellen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.