Als u op zoek bent naar een mini -lening, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Het gebruik van een rekenmachine is een goede manier om een idee te krijgen van het bedrag dat u kunt lenen, en het kan u ook helpen de beste vergelijkingspercentages te vinden. Houd er echter rekening mee dat het bedrag dat u kunt lenen kan variëren zodra u een lening aanvraagt.

Betaaldagleningen

Betaaldagleningen voor minibleningen zijn kortetermijnleningen die moeten worden terugbetaling op dezelfde dag dat u uw salaris ontvangt. Ze komen meestal met financieringskosten en rentetarieven, dus het is belangrijk om de voorwaarden zorgvuldig te overwegen voordat ze op de stippellijn tekenen. Hoewel ze handig zijn minilening-zonder-bkr, mogen ze alleen worden gebruikt voor dringende financiële behoeften.

Deze leningen zijn dure leningen op korte termijn. Omdat ze gebaseerd zijn op uw toekomstige salaris, brengen ze hoge rentetarieven in rekening. Dientengevolge controleren betaaldagkredieten meestal niet uw krediet of bepalen of u de lening waarschijnlijk op tijd kunt betalen. U moet ook weten dat betaaldagleningen vaak moeilijk te terugbetalen zijn en u meer geld kunnen kosten dan u had verwacht.

Betaaldagleningen voor mini -leningen zijn er in drie verschillende vormen: contante voorschotleningen, afbetalingsleningen en persoonlijke leningen. Sommige zijn beveiligd en anderen zijn onbeveiligd. U kunt online of persoonlijk een aanvraag indienen bij hun filialen in de VS. Online solliciteren is eenvoudig en het leninggeld kan op dezelfde dag op uw rekening staan.

Betaaldagleningen kunnen een goede oplossing zijn voor uw financiële noodsituatie, maar ze zijn niet geschikt voor iedereen. Er zijn andere opties, zoals het tikken op uw spaarrekening om toegang te krijgen tot geld zonder kosten te maken. Het voordeel van een spaarrekening is dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het hebben van een lening met een hoge rente en dat u het geld kunt gebruiken om onverwachte kosten te dekken. Als u echter geen spaarrekening heeft, is het belangrijk om regelmatig geld opzij te zetten, zodat u altijd toegang hebt tot het geld dat u nodig hebt.

Hoewel betaaldagleningen misschien een geweldige optie lijken wanneer u geconfronteerd wordt met een financiële crisis, is het ook bekend dat ze roofzuchtig zijn. Ze brengen astronomische rentetarieven in rekening, vaak zonder te overwegen of de lener de lening op tijd kan terugbetalen. Bovendien gaan deze leningen vaak gepaard met verborgen kosten en voorwaarden die een langdurige financiële gezondheid van een consumenten kunnen schaden. Om deze redenen is het belangrijk om een alternatief te vinden.

Pion- en titelleningen

Pawn en titelleningen zijn populaire alternatieven voor consumenten die snel geld nodig hebben, maar geen toegang hebben tot een bank of kredietunie. Uit een recente studie bleek dat meer dan de helft van de betaaldagleners de afgelopen zes maanden een betaaldaglening had afgesloten, en ongeveer een derde van hen had een autollening gebruikt. Hoewel veel betaaldagleners creditcards hebben, zijn hun beschikbare kredietsaldi te klein voor deze leningen, en velen van hen worstelen om krediet te vinden, zelfs met een goed krediet. Volgens de studie wordt 60% van de betaaldagleners afgewezen voor mainstream krediet, en velen worden zelfs niet het volledige gevraagde bedrag verleend.

Als alternatief kunt u uw creditcard, contante voorschotservice of een persoonlijke lening gebruiken. Creditcards bieden lagere rentetarieven dan titelleningen, en de schuld is meestal binnen 30 dagen verschuldigd. Persoonlijke leningen daarentegen vereisen geen onderpand en bieden langere voorwaarden aan. Geen van beide optie is slecht, omdat u uw auto kunt blijven besturen en de lening kunt blijven betalen.

Pawn en titelleningen zijn kortetermijnleningen met behulp van uw voertuigtitel als onderpand. De geldschieter behoudt de titel van uw voertuig totdat u de lening terugbetaalt. U kunt ervoor kiezen om de lening meer dan 30 tot negentig dagen terug te betalen, afhankelijk van de staat. Als u de terugbetaling niet kunt doen, kan de geldschieter de auto terugnemen of gebruiken als onderpand voor een andere lening.

Hoewel een titellening niet zo flexibel is als een lening van de pionwinkels, is het nog steeds een goede optie voor mensen die snel geld nodig hebben. De kredietgever zal vaak afzien van verzekeringseisen en vereisen geen onderpand. Het leningbedrag ligt meestal tussen $ 100 en $ 5.500. Met sommige geldschieters kunt u tot $ 10.000 lenen. Meestal ligt de looptijd van de lening tussen vijftien en 30 dagen. Mogelijk kunt u de term verlengen als u deze nodig hebt.

Leningen van afbetaling

Afbetalingen voor minibleningen zijn verkrijgbaar bij verschillende geldschieters. Sommigen bieden ongedekte opties, terwijl anderen specifieke kwalificaties hebben. Beide soorten leningen hebben hun voordelen en nadelen. Voordat u er een aanvraagt, is het belangrijk om te begrijpen wat elk type is en hoe het u kan ten goede komen. Sommige afbetalingsleningen zijn beter voor mensen met een slecht krediet, terwijl anderen beter zijn voor mensen die het geld alleen tijdelijk nodig hebben.

Leningen voor afbetaling kunnen een uitstekende optie zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, maar het is belangrijk om rond te winkelen en verstandig een geldschieter te kiezen. Eigenaren van kleine bedrijven willen niet worden opgezadeld met een hoge rente of verborgen kosten. Daarom zegt Libby Morris, vice -president van Operations for Funding Circle US, dat leners zorgvuldig alle kosten moeten overwegen die verband houden met afbetalingsleningen.

De voordelen van een lening van een afbetaling zijn de mogelijkheid om gedurende een langere periode kleinere betalingen te doen. Naast het gemak van maandelijkse betalingen bieden ze ook gemoedsrust. In het geval van een studielening, bijvoorbeeld, laten sommige providers de kredietnemer wachten tot ze afstuderen om de lening terug te betalen.

Inbetalingen worden doorgaans aangeboden met een vaste rente, wat betekent dat de rentevoet niet zo hoog is als bij een creditcard. Aangezien het geleende bedrag afhangt van de credit score van de aanvrager, keuren veel bedrijven klanten alleen goed met een goede kredietgeschiedenis. Mensen met een slecht krediet kunnen in aanmerking komen voor afbetalingsleningen met een hogere rente.

Inbetalingen zijn een van de meest populaire soorten leningen. Ze kunnen worden gebruikt om grote kosten of financiële noodsituaties te dekken, of voor verschillende andere doeleinden. Sommige mensen gebruiken ze om schulden met hoge rente te consolideren. Anderen gebruiken ze om een auto of een huis te kopen. Het is echter belangrijk om te weten over de verschillende soorten afbetalingsleningen voordat u zich aanmeldt.

Lijnen van krediet

Kredietlijnen zijn een vorm van krediet waarmee een bedrijfseigenaar geld kan lenen wanneer hij ze nodig heeft. Het belangrijkste voordeel van een kredietlijn voor een eigenaar van een klein bedrijf is de flexibiliteit die het biedt. Een persoon kan zoveel lenen als hij nodig heeft, zolang hij het bedrag van de kredietlijn niet overschrijdt.

Een kredietlijn lijkt misschien een gemakkelijke optie, maar u moet er rekening mee houden dat ze niet zonder risico’s zijn. Zoals alle financiële producten, kunt u in de problemen komen als u te veel leent. Als u echter regelmatig contant geld nodig hebt en u uw creditcard niet wilt gebruiken, kunnen kredietlijnen voor minibleningen een kosteneffectieve oplossing zijn. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden zorgvuldig leest en winkelt om de beste deal te vinden. Het is ook belangrijk om vragen te stellen voordat ze een lening ondertekenen.

Een ander nadeel van een kredietlijn is dat de rentevoet variabel is, wat betekent dat deze op elk moment kan veranderen. Dit maakt het moeilijk om maandelijkse betalingen te plannen en de totale kosten van de financiering zeer moeilijk te voorspellen. Daarnaast brengen sommige geldschieters een trekkingskosten in rekening elke keer dat u toegang krijgt tot de kredietlijn. Anderen brengen een maandelijkse onderhoudskosten of een jaarlijkse vergoeding in rekening. Zoals bij elk ander type lening, is het van vitaal belang om de algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen, zodat u later verrassingen kunt vermijden.

Een ander belangrijk aspect van een kredietlijn is de terugbetalingsperiode. Deze periode begint wanneer u op de kredietlijn gebruikt en u bent verantwoordelijk voor het doen van minimale maandelijkse betalingen gedurende deze tijd. Wanneer u het einde van uw trekkingsperiode bereikt, moet u het resterende saldo en eventuele opgebouwde rente terugbetalen. Als u echter niet van plan bent om de hele kredietlijn te gebruiken, kan een kredietlijn een belangrijk hulpmiddel zijn om onverwachte kosten te overwinnen en op de hoogte te blijven van uw financiën.